Chiantidistriktet

Fra La Mimosa er det nemt at køre på ture til alle de pragtfulde steder i Toscana. Der er kun 3-4 km til den nærmeste lille by, Figline Valdarno, hvor I kan gøre de daglige indkøb, slentre på torvet eller slappe af med et glas, mens I betragter folkelivet. Men Chiantidistriktet er fyldt med charmerende småbyer, og til hovedbyen Greve in Chianti er der omkring 20 km (en halv times kørsel). Længere borte ligger de berømte renæssance- og middelalderbyer Firenze (25 km, godt en halv times kørsel), Siena (60 km, halvanden times kørsel) og San Gimignano (65 km, halvanden times kørsel). I kan også køre til Arezzo (57 km ad motorvejen, omkring 50 minutters kørsel), der ikke er lige så berømt som de andre toscanske byer, men bestemt et besøg værd.

Marked på torvet i Greve in Chianti

Modetøj kan shoppes relativt billigt i Toscanas mest kendte outlet, The Mall (15 km, 20 minutters kørsel), hvor I kan købe Armani, Gucci, Cavalli og mange andre italienske modedesignere til reduceret pris. Hvis I vil dyppe tæerne, er der kun tre minutters kørsel til swimmingpool (koster entré).

Længere ture kan f.eks. gå til Pisa og Lucca (omkring 115 km, cirka to timers kørsel) og badestrandene på den toscanske riviera (omkring 150 km, to timers kørsel). Mulighederne er nærmest uendelige – det er bare at vælge. Se mere på www.ciao-italien.dk/toscana.html.