Chiantidistriktet

Fra La Mimosa er det nemt at køre på ture til alle de pragtfulde steder i Toscana. Der er kun 3 km til den nærmeste lille by, Figline Valdarno, hvor man kan gøre de daglige indkøb og slentre på torvet. Dernæst er Chiantidistriktet fyldt med charmerende småbyer, og til hovedbyen Greve in Chianti er der omkring 18 km (en halv times kørsel). Længere borte ligger de berømte renæssance- og middelalderbyer Firenze (25 km, godt en halv times kørsel), Siena (60 km, halvanden times kørsel) og San Gimignano (65 km, omkring en time og 10 minutters kørsel). Nærmeste større by er Arezzo (57 km ad motorvejen, omkring 50 minutters kørsel), der ikke er lige så berømt som de andre, men bestemt et besøg værd.

Marked på torvet i Greve in Chianti

Hvis man vil bade i vandland, er der kun et kvarters kørsel til det store, lokale ferieresort Norcenni Girasole Club, hvor der også findes restauranter, diskoteker og butikker. Modetøj kan man shoppe relativt billigt i Toscanas mest kendte outlet, The Mall (15 km, 20 minutters kørsel), hvor man kan købe Armani, Gucci, Cavalli og mange andre italienske modedesignere til reduceret pris.

Længere ture kan f.eks. gå til Pisa og Lucca (omkring 115 km, cirka halvanden times kørsel) og badestrandene på den toscanske riviera (omkring 150 km, to timers kørsel). Mulighederne er nærmest uendelige – det er bare at vælge. Se meget mere på Ciao-Italien.dk.